Academy

 

"Een academy is een plek om te leren". Absoluut waar maar het is natuurlijk niet nodig om het wiel opnieuw uit te vinden. De Bots&Bytes Academy is dan ook een plek om wielen te vinden die al uitgevonden zijn met betrekking tot webdesign en zoekmachineopstimalisatie.

Christiaan HuizingaMaar goed, ik zal me even voorstellen. Mijn naam is Christiaan Huizinga. Sinds het begin van deze eeuw houdt ik me al bezig met de digitale wereld. Dit begon met het bouwen van mijn eigen computers welke dan draaiden op de diverse Windows en Linux varianten. In 2008 ben ik begonnen met het bouwen van eigen websites wat uiteindelijk resulteerde in de ontwikkeling van Horecainfo.eu. Na een aantal jaren ontsproot hieruit Koffie en Thee .eu. Inmiddels heb ik de horeca een aantal jaren terug vaarwel gezegd en ben ik werkzaam bij een van de grootste internet providers van ons land en omdat ik het nog steeds leuk vind om websites te bouwen is Bots & Bytes .nl ontstaan. Tegenwoordig werk ik al een aantal jaren voor de beste kabelaar van Nederland en ben dagelijks bezig met de andere kant van het internet. Hierover is ook veel te lezen op deze verzameling schrijfsels van mijn hand.

Internet - Wifi

Een internetverbinding en dan specifieker; de wifi, is bijna een eerste levensbehoefte aan het worden in onze maatschapij. Toch kent internet nog maar een korte geschiedenis, verwachten we gewoon dat de internetverbinding er altijd is terwijl we eigenlijk niet weten hoe de internetverbinding werkt.

Het eerste deel van de Internet serie en wifi staat online!

  • Het optimaliseren van uw internetverbinding en wifi kan gewoon door Bots & Bytes geregeld worden.
    Contact

Een eigen website

Het bouwen en beheren van een eigen website kost veel tijd. Helemaal als je er nieuw aan begint. Een stukje basiskennis kan een wereld van verschil maken en zorgt ervoor dat kleine aanpassingen in een stukje HTML geen groot probleem wordt.

Het eerste deel van de Bots & Bytes training over een eigen website staat online!

SEO - webdesign

Christiaan Huizinga Een website bouwen kan iedereen met de juiste software. Zorgen dat deze goed gebouwd wordt en dat de zoekmachineopstimalisatie in orde is, is een ander verhaal. Hier gaat (erg) veel tijd in zitten. Bots & Bytes biedt de mogelijkheid om dit gratis te leren. De online artikelen kan u onderandere vinden via deze pagina.

Het eerste deel van de SEO serie over zoekmachineopstimalisatie staat online!

  • SEO is veel werk. Laten doen gaat in de meeste gevallen beter en sneller!
    Contact
@BotsenBytes volgen